Virtuele vakbeurs levert exposure, klanten en omzet

Online virtuele vakbeurzen vervullen de behoefte die bedrijven nu voelen

Deze zomer is wel helder geworden dat we nog lang niet van het coronavirus zijn verlost. Het zou ons niet verbazen dat uitgestelde fysieke vakbeurzen verder moeten worden uitgesteld of definitief niet doorgaan. Dit jaar zal er waarschijnlijk niet veel meer gaan gebeuren.

Hiermee verliezen bedrijven de mogelijkheid om zichzelf te presenteren. Terwijl exposure nu voor veel bedrijven essentieel is om klanten aan zich te binden, leads te genereren en omzet te maken. Online virtuele vakbeurzen bieden een aantrekkelijke mogelijkheid voor bedrijven om, tegen lage kosten een optimaal ROI te realiseren, zich te presenteren, hun producten en diensten aan te bieden, nieuwe klanten aan zich te binden en verloren omzet in te lopen.

Daarnaast is het een ideale mogelijkheid om via een online programma met presentaties, break-out sessies, webinars, demonstraties en netwerk meetings op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties in de branche en leveranciers, fabrikanten en resellers bij elkaar te brengen.

Voor ledenorganisaties, overkoepelende organisaties, vakorganisaties en brancheorganisaties de uitdaging om hier mede invulling aan te geven.

Zowel exposanten als bezoekers ervaren gerichter zaken doen en een groter bereik.

Op een online virtuele vakbeurs is het mogelijk interesses van bezoekers beter te meten en daarmee vraag en aanbod beter bij elkaar te brengen. Het voordeel voor de bezoeker gericht zaken doen en aandacht van de leverancier waarin hij is geïnteresseerd en voor de exposant warmere leads met een hogere klantwaarde.

Een online virtuele vakbeurs heeft verder als voordelen dat het bereik enorm kan worden vergroot. Met name voor internationale standhouders en bezoekers wordt deelname aan een online virtuele vakbeurs veel aantrekkelijker. Daarnaast wordt ook voor kleinere leveranciers, start-ups en fabrikanten, door de veel lagere kosten, deelname aan een vakbeurs bereikbaar en het innovatieve karakter van de beurs wordt hiermee groter.

EtPerron5 : Samen het maximale resultaat behalen

EtPerron5 levert samen met de organisatie en exposanten een maximaal resultaat voor de exposant en beleving voor de bezoeker. We beseffen dat voor veel organisatoren en exposanten een virtuele vakbeurs iets nieuws is en onwennig aanvoelt. Daarom delen we graag onze kennis, kunde en inzichten met de organisatie, exposanten en sponsoren. We ondersteunen, adviseren, trainen organisatie en exposanten in de voorbereiding en de werkwijze tijdens de beurs.

Afhankelijk van de wensen nemen we, samen met onze platform partner,  de technische implementatie en planning voor onze rekening, de gehele organisatie of alles wat daar tussenin zit.