EtPerron5 kiest voor samenwerking met Zwolle IT City

EtPerron5 gelooft in de kracht van het verbinden van kennis, kunde en de synergie van samen. Om voor onze klanten het optimale resultaat te behalen gebruiken we naast onze eigen expertise ook die van onze kennispartners. “

De digitale wereld ontwikkelt zich in razend tempo. Wat gisteren niet mogelijk leek, is vandaag de standaard. Wat brengt de volgende dag? Hoe zorg je dat jouw bedrijf er morgen nog toe doet? Hoe blijf je van toegevoegde waarde voor jouw klant?

EtPerron5 gelooft in de kracht van het verbinden van kennis, kunde en de synergie van samen. Om voor onze klanten het optimale resultaat te behalen gebruiken we naast onze eigen expertise ook die van onze kennispartners.

Het partnership met Zwolle IT City is voor EtPerron5 een logische keuze. Net als Zwolle IT City geloven wij in de kracht van samenwerken, bundelen van krachten, elkaar versterken, innovatie, ambitie en vertrouwen. Daarnaast heeft Zwolle zich in de afgelopen 20 jaar snel ontwikkeld. Niet door zich op de borst te slaan maar door bescheiden en hard te werken aan mooie dingen. Zeker ook op het gebied van onderwijs en technologie. Zwolle heeft hierin een unieke propositie die EtPerron5 graag helpt uitdragen.

Over EtPerron5

Wil je als bedrijf mee kunnen bewegen met jouw klant dan vraagt dat om een wendbare en flexibele organisatie. Digitalisering op zo’n manier toepassen dat het werkt voor jouw bedrijf en zorgt voor tevreden klanten en medewerkers. Zorg dat je met jouw bedrijf op een toekomstbestendig spoor zit. EtPerron5 zorgt samen met jou voor de juiste verbinding tussen klantbehoefte, procesoptimalisatie en medewerkers. We benutten de digitale mogelijkheden en we begeleiden medewerkers in hun nieuwe rol. Met EtPerron5 kies je voor een heldere route met blijvend resultaat. Stap vandaag nog in deze trein….

EtPerron5 kijkt ernaar uit samen met onze Zwolle IT City partners mooie dingen nog mooier te gaan doen.